Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Team Ice United wint Nederlandse titel

Gepost 2019/12/19

Tijdens de Lumière Cup die werd gehouden op 13-15 december 2019 te Eindhoven werd door alle Nederlandse teams gestreden om de nationale titel. In de categorie Senioren ging de strijd tussen Team Ice United (BKV) en Team Illumination (KOI). Nog niet wetende hoe ze er dit jaar voor zouden staan, ging Team Ice United met open mind de wedstrijd in. Na een korte kür met wat kleine foutjes stonden zij op 3,18 punten achterstand ten opzichte van Team Illumination. De lange kür bleek echter de rollen volledig om te gooien. Waar nu Team Illumination wat kleine foutjes maakte, reed Team Ice United een sterke kür en wist daarmee terug te komen en onverwachts de Nederlandse titel te grijpen met een voorsprong van 3,20 punten. De meiden, coach en andere supporters van TIU waren bij het horen van dit resultaat door het dolle heen! Deze wedstrijd liet al zien dat beide teams dit jaar aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft dus een spannend seizoen te worden! 

** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »

Team Ice United bij Sint on Ice

Gepost 2019/11/01

Team Ice United zal gaan meedoen bij het grootse evenement Sint on Ice dat gehouden wordt van 22 tot 24 november 2019 in 's-Hertogenbosch. Hier zal TIU deel uitmaken van een groot team van schaatsers die samen een spectaculaire show zullen gaan neerzetten. We hebben er zin in! 


** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »

Team Ice United kondigt seizoenskick-off evenement aan

Gepost 2019/10/22

Het wedstrijdseizoen van TIU gaat bijna van start. Ter voorbereiding hierop organiseert het team, samen met haar BKV synchroonteamzusjes Team Ice Devils (Junioren B) en Team Ice Angels (Mixed Age) de 'BKV Synchro kick-off'. De drie teams zullen hier hun nieuwe küren en pakjes voor het eerst voor groot publiek laten zien. Dit evenement zal plaatsvinden op maandag 9 december 2019 van 20:30-22:00 in het sportcomplex Sportiom in 's-Hertogenbosch. Kom jij ook kijken? 

** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »

Wedstrijden seizoen 2019/2020 bekend

Gepost 2019/09/28

De wedstrijden waar Team Ice United in het seizoen 2019/2020 al definitief aan mee gaat doen zijn bekend! De eerste wedstrijd zal in eigen land plaatsvinden tijdens de Lumière Cup in Eindhoven op 13 en 14 december 2019. Verder zal TIU nog afreizen naar Polen en Italië om deel te nemen aan de Hevelius Cup in Gdansk (18 en 19 januari 2020) en de Spring Cup in Milaan ( 15 en 16 februari 2020). Deze drie wedstrijden zullen dienen als kwalificatiemogelijkheid voor het Wereldkampioenschap in Lake Placid, USA van 3 tot 5 april 2020. Tot slot staat ook de Ann Beukers Trophy die op 7 of 8 maart 2020 zal plaatsvinden bij hun thuisclub in 's-Hertogenbosch al definitief op de planning. 

Maar, daar houdt het seizoen voor TIU nog niet op! Houdt de agenda, nieuwspagina en TIU's social media in de gaten voor updates over alle evenementen die TIU zal organiseren of aan zal deelnemen! 

** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »