U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

TIU gekwalificeerd voor het WK synchroonschaatsen 2023 in Lake Placid, NY, USA

Gepost 2023/02/26

Na drie spannende internationale wedstrijden waarin de Nederlandse seniorenteams tegen elkaar streden voor een plaats op de wereldkampioenschappen, kwam Team Ice United als beste uit de bus. Dit betekent dat Team Ice United ook dit jaar Nederland zal vertegenwoordigen op het WK synchroonschaatsen. Het evenement vindt plaats in het Olympic Center in Lake Placid, NY, USA op 31 maart en 1 april 2023. Wil jij de reis van de schaatsers mee sponsoren, dan kan dat via GoFundMe. Voor meer informatie over het evenement kun je terecht op de website van de organisator U.S. Figure Skating. 

 

** Continue reading for the English version **

Lees de rest van deze post »

Team Ice United naar het WK synchroonschaatsen 2022 in Hamilton, Canada

Gepost 2022/04/01

Team Ice United gaat deelnemen aan het WK synchroonschaatsen 2022! De wedstrijd vindt plaats op 8 en 9 april 2022 in het FirstOntario Centre in Hamilton, Canada. Wil jij de reis van de schaatsers mee sponsoren, dan kan dat via GoFundMe. Voor meer informatie over het WK synchroonschaatsen 2022 kun je terecht op de officiële website van de wedstrijd. 

** Continue reading for the English version **

Lees de rest van deze post »

Na twee jaar eindelijk weer een wedstrijd voor Team Ice United

Gepost 2022/01/22

Bijna twee jaar lang moest de schaatsers van Team Ice United wachten tot ze weer een internationale wedstrijd konden rijden. Na een seizoen dat door COVID-19 anders verliep dan normaal, was het team er aan toe om te peilen waar ze staan en om de adrenaline van een wedstrijd weer eens mee te maken. Op de Lumière Cup in Eindhoven was het afgelopen week dan eindelijk zo ver. Het Brabants Dagblad deed verslag. Lees het artikel hieronder!

Lees de rest van deze post »

Artikel over Team Ice United op Jura Synchro

Gepost 2020/06/06

Jura Synchro, een online wereldwijd nieuwsplatform over synchroonschaatsen, heeft vandaag een leuk artikel geplaatst over Team Ice United met een kijkje achter de schermen, een terugblik op vorige seizoenen, leuke feitjes, hoe het team omgaat met de huidige coronacrisis, en een vooruitblik op het komende seizoen. Een echte must-read! Klik hier om het artikel te lezen!

 

** Continue reading for the English version **

Lees de rest van deze post »

Bingo tijd!

Gepost 2020/03/04

Team Ice United organiseert op zondag 29 maart vanaf 16:00u een gezellige bingoavond! Voor 15 euro maak jij al kans op super leuke prijzen én help je het team enorm om de teampot weer wat te spekken. Kom jij ook? Neem contact op met Team Ice United via Instagram of Facebook of met een van de schaatsers om jouw bingokaart te bemachtigen. Hopelijk tot dan!

 

** Continue reading for the English version **

Lees de rest van deze post »

Laatste wedstrijd van het seizoen voor Team Ice United

Gepost 2020/03/04

Aankomend weekend zal Team Ice United deelnemen aan de Ann Beukers Trophy, georganiseerd door de Bossche Kunstrij Vereniging (BKV) op de thuisbaan van het team in ‘s-Hertogenbosch. Dit zal de laatste keer zijn dat Team Ice United haar huidige küren toont aan het grote publiek. Ook het mixed age team van BKV, Team Ice Angels, zal haar kür nog één keer uitvoeren en daarnaast zullen er vele solisten hun kunsten komen vertonen. Kom ook kijken en moedig Team Ice Angels en Team Ice United voor een laatste keer dit seizoen aan!  

Datum:    zaterdag 7 maart

Locatie:   Sportiom, ’s-Hertogenbosch

Tijd:          Korte kür TIU: 9:00-9:10
                 Lange kür TIA+TIU: 12:50-13:05

 

**  Continue reading for the English version **

Lees de rest van deze post »

Team Ice United wint Nederlandse titel

Gepost 2019/12/19

Tijdens de Lumière Cup die werd gehouden op 13-15 december 2019 te Eindhoven werd door alle Nederlandse teams gestreden om de nationale titel. In de categorie Senioren ging de strijd tussen Team Ice United (BKV) en Team Illumination (KOI). Nog niet wetende hoe ze er dit jaar voor zouden staan, ging Team Ice United met open mind de wedstrijd in. Na een korte kür met wat kleine foutjes stonden zij op 3,18 punten achterstand ten opzichte van Team Illumination. De lange kür bleek echter de rollen volledig om te gooien. Waar nu Team Illumination wat kleine foutjes maakte, reed Team Ice United een sterke kür en wist daarmee terug te komen en onverwachts de Nederlandse titel te grijpen met een voorsprong van 3,20 punten. De meiden, coach en andere supporters van TIU waren bij het horen van dit resultaat door het dolle heen! Deze wedstrijd liet al zien dat beide teams dit jaar aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft dus een spannend seizoen te worden! 

** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »

Team Ice United bij Sint on Ice

Gepost 2019/11/01

Team Ice United zal gaan meedoen bij het grootse evenement Sint on Ice dat gehouden wordt van 22 tot 24 november 2019 in 's-Hertogenbosch. Hier zal TIU deel uitmaken van een groot team van schaatsers die samen een spectaculaire show zullen gaan neerzetten. We hebben er zin in! 


** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »

Team Ice United kondigt seizoenskick-off evenement aan

Gepost 2019/10/22

Het wedstrijdseizoen van TIU gaat bijna van start. Ter voorbereiding hierop organiseert het team, samen met haar BKV synchroonteamzusjes Team Ice Devils (Junioren B) en Team Ice Angels (Mixed Age) de 'BKV Synchro kick-off'. De drie teams zullen hier hun nieuwe küren en pakjes voor het eerst voor groot publiek laten zien. Dit evenement zal plaatsvinden op maandag 9 december 2019 van 20:30-22:00 in het sportcomplex Sportiom in 's-Hertogenbosch. Kom jij ook kijken? 

** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »

Wedstrijden seizoen 2019/2020 bekend

Gepost 2019/09/28

De wedstrijden waar Team Ice United in het seizoen 2019/2020 al definitief aan mee gaat doen zijn bekend! De eerste wedstrijd zal in eigen land plaatsvinden tijdens de Lumière Cup in Eindhoven op 13 en 14 december 2019. Verder zal TIU nog afreizen naar Polen en Italië om deel te nemen aan de Hevelius Cup in Gdansk (18 en 19 januari 2020) en de Spring Cup in Milaan ( 15 en 16 februari 2020). Deze drie wedstrijden zullen dienen als kwalificatiemogelijkheid voor het Wereldkampioenschap in Lake Placid, USA van 3 tot 5 april 2020. Tot slot staat ook de Ann Beukers Trophy die op 7 of 8 maart 2020 zal plaatsvinden bij hun thuisclub in 's-Hertogenbosch al definitief op de planning. 

Maar, daar houdt het seizoen voor TIU nog niet op! Houdt de agenda, nieuwspagina en TIU's social media in de gaten voor updates over alle evenementen die TIU zal organiseren of aan zal deelnemen! 

** Continue reading for the English version**

Lees de rest van deze post »